top of page

Τρόποι Αποστολής / Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής. Καλείστε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για κάθε μια αγορά, καθόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα συνδυαστικού τρόπου πληρωμής για την ίδια παραγγελία.

 

 • Πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα

Μπορείτε για τις συναλλαγές σας να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες (Visa, MasterCard, Maestro, American Express). Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (RSA Encryption).  Για το σκοπό την πληρωμής συμπληρώνετε σε περιβάλλον της αντίστοιχης τράπεζας όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).​

 Επιβεβαιώνουμε ότι ιστότοπος δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

 • Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή για το ποσό της παραγγελία σας, με κατάθεση σε έναν εκ των κάτωθι τραπεζικών μας λογαριασμών στις ακόλουθες τράπεζες:

-ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

IBAN: …………………………………

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : Κωνσταντινιδη Ευαγγελία

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό της εταιρίας θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τα τυχόν έξοδα της τραπεζικής κατάθεσης βαρύνουν τον εντολέα (πελάτη). Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.  Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας από την τράπεζα, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο (2) εργάσιμες μέρες. Για την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε άμεσα με e-mail στο info@kandcandles.com το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού στην τράπεζα που σας εξυπηρετεί, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί το e-mail με το αποδεικτικό κατάθεσης εντός δύο (2) ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η παραγγελία θα ακυρώνεται μετά από ενημέρωση σας, από εμάς.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ο ιστότοπος επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των Προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies. Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της Τράπεζας

Nbg.gr Εθνικη Τραπεζα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

………………………………………………..

Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τόπος παράδοσης

Τα Προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που δηλώνεται κατά την παραγγελία, εντός της  Ελλάδας.

Τρόπος και Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος αποστολής των Προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες καθόσον ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις για λόγους μη αναγόμενους σε δική μας ευθύνη(δείτε κατωτέρω για το τι ισχύει σε περίπτωση καθυστέρησης κατά την παράδοση).

Τα Προϊόντα αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ELTA courier για την Ελλάδα. Κατά την αίτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε ή να σας αποστείλουμε τα Προϊόντα. Ειδικότερα ισχύουν τα παρακάτω, με επιφύλαξη λόγων ανωτέρας βίας και μη αναγόμενους σε δική μας υπαιτιότητα:

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους Όρους Χρήσης, εάν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής:

Για παραδόσεις εντός Ελλάδας

Τα Προϊόντα παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα εντός δύο (7) –  (10) εργασίμων ημερών ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά εντός πέντε (10) – (12) εργάσιμων ημερών.

Για παραδόσεις στην Κύπρο

Τα προϊόντα παραδίδονται στην Κύπρο εντός πέντε (12) – επτά (15) εργάσιμων ημερών.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος της αποστολής σύμφωνα με τα ανωτέρω. Για πληροφορίες αναφορικά με το κόστος αποστολής, θα πρέπει να μεταβείτε στην Ενότητα «Εξοδα αποστολής».

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας οι παραγγελίες επεξεργαζόμαστε την επόμενη ημέρα. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους αργιών, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Να σημειώσουμε ότι επειδή οι παραγγελίες κατά την τιμολόγησή τους είναι συνδεδεμένες με το Online σύστημα των εταιρειών ταχυμεταφοράς που συνεργαζόμαστε και αναφέρονται στο παρόν, δεν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων σας με άλλη εταιρεία ταχυμεταφοράς της δικής σας επιλογής, πέραν της  ELTA Courier. Σε περίπτωση προβλήματος ή απορίας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο .210 9235857

 

Έξοδα Αποστολής

 

Για παραδόσεις εντός Ελλάδος όπου η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τη ELTA courier, τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

Για ολες  τις αγορές η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 3.50 € για απλή αποστολή.

 

Για παραδόσεις εντός Κύπρου όπου η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Elta courier, οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Διαδικασία Επιστροφών / Αλλαγών

Για την επιστροφή/αλλαγή προϊόντων, οφείλετε πριν από τη λήξη της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να μας ενημερώσετε για τυχόν απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την Σύμβαση Πώλησης που έχουμε συνάψει, με μια ξεκάθαρη δήλωσή σας (πχ αποστολή e-mail, τηλεφωνικά) την οποία θα αποστείλετε/ απευθύνετε με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

 • με τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της KandCandles στο τηλέφωνο 2109235857, κατά τα ωράρια λειτουργίας του (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00- 18:00).

 • με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@kandcandles.com

  • HOME » PRIVACY POLICY

  • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  • Γενική Πληροφόρηση

  • Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών δικαιωμάτων των πελατών μας, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας παίζει καθοριστικό ρόλο στη διευκόλυνση της σίγουρης χρήσης των προσφορών μας. Όταν επισκέπτεστε το kandcandles.com, προσωπικά δεδομένα συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και χρησιμοποιούνται. Με τις παρούσες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων, επιθυμούμε να τονίσουμε τη δέσμευσή μας να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο και να διευκρινίσουμε πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας. Τηρούμε τις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων.

  • H ενημέρωση που ακολουθεί για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σάς υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας. Η ενημέρωση είναι κατηγοριοποιημένη. Έτσι, αν θέλετε, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τον λόγο για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και να λάβετε τις σχετικές πληροφορίες. Θα σας ενημερώσουμε:

  • γιατί είμαστε αρμόδιοι να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

  • για ποιο σκοπό τα επεξεργαζόμαστε

  • αν υποχρεούστε να μας παρέχετε τα σχετικά στοιχεία

  • τον χρόνο τήρησής τους

  • εάν υπάρχουν και άλλοι αποδέκτες των προσωπικών σας στοιχείων

  • αν σκοπεύουμε να διαβιβάσουμε τα εν λόγω στοιχεία σε άλλη χώρα, και

  • εάν κάνουμε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων ή προφίλ.

  • Διατηρούμε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων υπό τακτική επανεξέταση για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενημερωμένη και ακριβής.

  • Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα παρακαλoύμε όπως αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: info@kandcandles.com

  • Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα και πώς τα συλλέγουμε

  • Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορεί να αποδοθούν στο πρόσωπο σας (όπως όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνο, διεύθυνση).

  • Επιπλέον, κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση IP, την οποία διαθέτει ο πάροχος πρόσβασης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, ή πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα από την οποία επισκεφθήκατε την προσφορά μας, ή σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται από εσάς (τεχνικές πληροφορίες). Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

  • Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας μας ενάντια στις επιθέσεις και την κατάχρηση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς. Οι περισσότερες από τις προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε μάς παρέχονται άμεσα από εσάς για έναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Για και από επικοινωνία μέσω e-mail και μηνυμάτων στα social media

  • Για την έκδοση τιμολογίου

  • Αίτημα για αποστολή Newsletter

  • Εγγραφή ως Μέλος, σύνδεση και παραγγελία στο site kandcandles.com

  • Τηλεφωνική επικοινωνία – Εξυπηρέτηση πελατών

  • Διαφήμιση

  • Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

  • Τα Δικαιώματά σας Σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα

  • Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, έχετε δικαιώματα για τα οποία πρέπει να σας ενημερώσουμε. Τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε είναι τα εξής:

  • To δικαίωμα στην ενημέρωση

Η επιστροφή πραγματοποιείται συμπληρώνοντας το έντυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» που βρίσκεται συνημμένο στο δελτίο αποστολής κατά την παραλαβή του προϊόντος, και εσωκλείοντας το έντυπο μαζί με τα προς επιστροφή προϊόντα εντός του δέματος και παραδίδοντας το στην εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier). Σε περίπτωση που επιλέξετε την ACS Courier για την επιστροφή των προϊόντων, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν. Με την  υποβολή του Αιτήματος της Υπαναχώρησης, η Εταιρεία μας θα σας αποστείλει χωρίς καθυστέρηση στο email που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας,  την επιβεβαίωση λήψης του αιτήματός σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τα ανωτέρω, οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που επιθυμείτε σε εμάς στη διεύθυνση:

Kandcandles επωνυμία Κωνσταντινιδη Ευαγγελία

 διεύθυνση Πατησίων 247

 τηλέφωνο 210 9235857

άμεσα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που τα παραλάβατε. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή, αλλά την επιστροφή των χρημάτων σας, θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα μόνο στη διεύθυνση της εταιρείας μας που αναφέρεται ανωτέρω στο παρόν. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε καλή γενική κατάσταση, καθαρά και αχρησιμοποίητα, όπως παραδόθηκαν από την Εταιρεία. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά (συσκευασία, καρτελάκια και απόδειξη) που λάβατε με την παραλαβή του, διαφορετικά η Εταιρεία δεν παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος.  Η Εταιρεία ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται και τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλόλητας τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το κόστος της πρώτης επιστροφής των προϊόντων είναι δωρεάν, εφόσον η επιστροφή γίνει με την Ελτα courier. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μεταφορών ή τα ΕΛΤΑ, για να επιστρέψετε το προϊόν από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε, καταβάλλετε απευθείας σε αυτή το κόστος επιστροφής που θα συμφωνήσετε με την εν λόγω εταιρεία ταχυμεταφοράς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους Όρους και Προϋποθέσεις του ιστότοπου, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους επιστροφής από τον τρόπο που εμείς προσφέρουμε). Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα που επιστρέψατε σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα και με την επιφύλαξη όσων ορίζονται με τους παρόντες όρους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Η επιστροφή των χρημάτων σας, εφόσον η αγορά του προϊόντος από την οποία υπαναχωρείτε έγινε με αντικαταβολή, πραγματοποιείται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα μας γνωστοποιήσετε κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, στο έντυπο επιστροφής των προϊόντων, καθόσον με την αποδοχή των παρόντων όρων ρητά και ανεπιφύλακτα μας δηλώνετε ότι συναινείτε σε αυτόν τον τρόπο επιστροφής χρημάτων, συνέπεια υπαναχώρησης και επιστροφής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Ή PAY PAL

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή Paypal, τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν στο λογαριασμό σας που πραγματοποιήθηκε η χρέωση.

bottom of page